Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Két hete lett főzve töltött...

Két hete lett főzve töltött káposzta és hűtőben volt. Van rajta egy fehér penészfolt. Attól még meg lehet enni?

Figyelt kérdés
Anyukám rakta el nekem disznóvágáskor a hűtőbe, mert a fagyóba már nem fért be. Ha a penészfoltot leszedem akkor még meg lehet enni?

2012. okt. 27. 16:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én is elsirattam rendesen :'(
2012. okt. 28. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
a kutyának szerintem semmi baja nem lett volna tőle. mármint ha ilyen rendes kinti kutya ami házi koszton nevelkedett és nem szarik be ha 0 fok alatt kell lennie.
2012. nov. 3. 12:20
 13/16 anonim ***** válasza:
A kutyik utálják a káposztát...max a hús kieszik belőle, de még az sem jellemző.
2012. nov. 3. 12:38
 14/16 cirmos99 válasza:
36%
a kutyának ezt még odaadhattad volna.a zöld illetve rózsaszínű penészest nem lehet odaadni az állatoknak se.
2012. nov. 3. 17:49
 15/16 cirmos99 válasza:
52%

kutyi tartok innkább ne írjanak!!mindenki jobban jár!

az állatok olyanok mint az emberek.különböző tipusúak.az egyik megeszi a zöldségeket válogatás nélkül, a másik meg kifejezetten hús függő.viszont kedvel néhány gyümölcsöt.ugyhogy fehér penészes kaja adható.csak rottyantsunk egyett rajta, ha nem minden napos a házi koszt.-Kutyinak.

2012. nov. 3. 17:53
 16/16 Colonel Simi válasza:
22%
Meglátszik, hogy sokan azt se tudjátok mit beszéltek, meglátszik, hogy ez a nyomorult 21.század meg anyám tyúkja elveszi az eszeteket. Szedd le a penészes részt azt csókolom, ha meg nem akkor a kutyának add oda, ezt meg honnan vettétek, hogy a kutya is gyomorrontást kap, a kutya az megemészti azzal a sok savával, nem mondjátok azt, hogy én ezeket a levegőből szedem én tanyám lakom itt van minden feneette állat stb. amúgy ezzel nem akarok senkit lehordani sorry csak mindig így fogalmazom meg!
2012. nov. 4. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!