Két hete lett főzve töltött káposzta és hűtőben volt. Van rajta egy fehér penészfolt. Attól még meg lehet enni?
Figyelt kérdés
Anyukám rakta el nekem disznóvágáskor a hűtőbe, mert a fagyóba már nem fért be. Ha a penészfoltot leszedem akkor még meg lehet enni?2012. okt. 27. 16:15
11/16 A kérdező kommentje:
Én is elsirattam rendesen :'(
2012. okt. 28. 10:52
12/16 anonim válasza:
a kutyának szerintem semmi baja nem lett volna tőle. mármint ha ilyen rendes kinti kutya ami házi koszton nevelkedett és nem szarik be ha 0 fok alatt kell lennie.
13/16 anonim válasza:
A kutyik utálják a káposztát...max a hús kieszik belőle, de még az sem jellemző.
14/16 cirmos99 válasza:
a kutyának ezt még odaadhattad volna.a zöld illetve rózsaszínű penészest nem lehet odaadni az állatoknak se.
15/16 cirmos99 válasza:
kutyi tartok innkább ne írjanak!!mindenki jobban jár!
az állatok olyanok mint az emberek.különböző tipusúak.az egyik megeszi a zöldségeket válogatás nélkül, a másik meg kifejezetten hús függő.viszont kedvel néhány gyümölcsöt.ugyhogy fehér penészes kaja adható.csak rottyantsunk egyett rajta, ha nem minden napos a házi koszt.-Kutyinak.
16/16 Colonel Simi válasza:
Meglátszik, hogy sokan azt se tudjátok mit beszéltek, meglátszik, hogy ez a nyomorult 21.század meg anyám tyúkja elveszi az eszeteket. Szedd le a penészes részt azt csókolom, ha meg nem akkor a kutyának add oda, ezt meg honnan vettétek, hogy a kutya is gyomorrontást kap, a kutya az megemészti azzal a sok savával, nem mondjátok azt, hogy én ezeket a levegőből szedem én tanyám lakom itt van minden feneette állat stb. amúgy ezzel nem akarok senkit lehordani sorry csak mindig így fogalmazom meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!