Szeretnék ma édes-savanyú mártást késziteni rizzsel. Hülyeség lenen a tegnap kacsamellet amit sütöttem, felcsikozni és azt is beletenni a szószba? De még tennék bele más húst is. Azért kérdem, hogy nehogy hülyeséget csináljak.
Figyelt kérdés
Meg ugye, azért is hogy minél gazdaságosabban jöjjön ki már ha lehet.2012. aug. 22. 10:43
2/4 anonim válasza:
Én simán bele szoktam tenni a maradék sült húsokat.
Vékonyan felszelem, majd felcsíkozom.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.akkor ez csak nem hülyeség ahogyan én is gondoltam.ez a tegnapi sült hús úgyis rám maradna már,hogy én egyem meg.igy meg legalább fel tudom még használni.:)
2012. aug. 22. 10:57
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem hülyeség. Sőt! :)
Az itthoni kínai éttermekben van édes-savanyú kacsa.
Én szoktam olyat enni.
Abban csak felcsíkozott kacsamell van vagy valamilyen kacsahús, meg zöldségek és az édes savanyú szósz és persze ezt lehet enni rizzsel vagy tésztával.
Nagyon finom! Nagyon szeretem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!