Nagyon savanyú lett a székelykáposzta, mert a hordóskáposztát nem mostam ki főzés előtt. Mit lehet tenni, hogy élvezhetően savanyú legyen az étel?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 12:15
1/4 anonim válasza:
Csakis vízzel higíthatod, hogy tompítsd a savanyú ízt, de akkor meg lehet, hogy híg lesz.
ha esetleg nem zavarna , hogy a töltöttkáposztához hasonlít, egy kis lisztes -tejfölös habarással a hígított állagot megoldhatod.
esetleg egy kevés cukor is segíthet.
2/4 anonim válasza:
Ha megcsalod és egy kis főtt rizst kavarsz bele, valamennyit az is felvesz, persze ez is hozzásegít ahhoz, hogy ízre inkább töltöttkáposzta-szerű legyen. De még mindig jobb, mintha nem fogyna el. Azért a tejfölös ráhabarás még ez mellé is szükséges lesz.
De akkor így már szinte biztosan ehető.
3/4 anonim válasza:
Szodabikarbonat kell bele tenni.
Mivel az lugos kemhatasu csokkenteni fogja a sav jelenletet.
4/4 anonim válasza:
Tudom már nem aktuális de hátha valaki még olvassa... Most én is így jártam... Áttettem egy nagyobb fazékba felhúztam még vízzel és tettem hozzá cukrot... Nem azt mondom hogy tökéletes lett de bőven ehető kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!