Hogyan kell a lasagne tésztát megfőzni, hogy ne törjön össze?
Figyelt kérdés
Ma készítettem először, és az egész ragadott és tört össze, pedig egy kevés olajat is töltöttem a vízbe.2013. jan. 16. 20:40
1/6 anonim válasza:
Én soha nem főzöm meg! Mikor kész a szaftos husi és rakom össze, szárazon teszem bele. Az alatt a félóra alatt megfő a tészta a szaftban!
2/6 anonim válasza:
amíg a sütőben van!
Ezt elfelejtettem írni! :-)
3/6 anonim válasza:
Én sem főzöm soha elő. A hús szaftja és a besamel pont elegendő nedvességet adnak hogy menet közben megföjjön. Isteni :D
4/6 anonim válasza:
Így igaz, száraz állapotban szoktam én is összerakni, a töltéstől puhul fel pont annyira, amennyire kell.
5/6 A kérdező kommentje:
Mennyire kell a szaftot lágyra hagyni, hogy elegendő mennyiség jusson a tésztának is?
2013. jan. 18. 08:16
6/6 FF 80 válasza:
egy minnel magasabb fazekban erdemes kezdeni tele vizzel es ha mar a viz fo akkor tehetsz bele kb 2 deci olajat csak nyugodtan beleallithatod a tesztat .ne aggodj mert szepen lassan ahogy puhul a teszta ugy eltunik a viz alatt es ezutan pedig nagyon ovatosan banj vele ha gondolog akkor nem muszaj egyszerre kifozni a tesztat amig ra nem erzel a dologra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!