Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell a lasagne tésztát...

Hogyan kell a lasagne tésztát megfőzni, hogy ne törjön össze?

Figyelt kérdés
Ma készítettem először, és az egész ragadott és tört össze, pedig egy kevés olajat is töltöttem a vízbe.

2013. jan. 16. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Én soha nem főzöm meg! Mikor kész a szaftos husi és rakom össze, szárazon teszem bele. Az alatt a félóra alatt megfő a tészta a szaftban!
2013. jan. 16. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

amíg a sütőben van!

Ezt elfelejtettem írni! :-)

2013. jan. 16. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Én sem főzöm soha elő. A hús szaftja és a besamel pont elegendő nedvességet adnak hogy menet közben megföjjön. Isteni :D
2013. jan. 17. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Így igaz, száraz állapotban szoktam én is összerakni, a töltéstől puhul fel pont annyira, amennyire kell.
2013. jan. 17. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Mennyire kell a szaftot lágyra hagyni, hogy elegendő mennyiség jusson a tésztának is?
2013. jan. 18. 08:16
 6/6 FF 80 válasza:
egy minnel magasabb fazekban erdemes kezdeni tele vizzel es ha mar a viz fo akkor tehetsz bele kb 2 deci olajat csak nyugodtan beleallithatod a tesztat .ne aggodj mert szepen lassan ahogy puhul a teszta ugy eltunik a viz alatt es ezutan pedig nagyon ovatosan banj vele ha gondolog akkor nem muszaj egyszerre kifozni a tesztat amig ra nem erzel a dologra
2013. jan. 18. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!