Hogyan főzzem a lasagne tésztát, hogy ne ragadjon össze?
Figyelt kérdés
Esetleg tudtok-e olyan receptet, amiben nem kell előre megfőzni a (lasagne) tésztát?2010. szept. 1. 11:16
1/7 anonim válasza:
én úgy tudom hogy nem kell előre lefőzni a tésztát. hanem egysor tészta egy sor mártás és igy tovább.majd a végén együtt sütöd meg a sütőben és így puhul meg a tészta.
2/7 teszla válasza:
De megkell fözni!!!!!csak nem tiszta puhára,ja és 1 kis olaj(Vénusz vagy ilyesmi) nemárt főzővizbe(nemfog összeragadni) :))
3/7 anonim válasza:
Az első válaszolóval értek egyet.
4/7 anonim válasza:
Dehogy kell! Soha nem volt kemény, pedig egyszer sem főztem meg. Szósszal kezd a rétegzést és a kellő mennyiséget be fogja szívni a tészta. A rétegek meg a szósz és a husi miatt elválnak egymástól.
5/7 anonim válasza:
Sziasztok. Bocsi, de eletben nem hallottam, hogy a lasagne tesztat valaki megfozi. Siman ugy kell lerakni a lapocskakat, ahogy szarazon megveszed, ugyelni kell arra, hogy alulra szosz keruljon, aztan kezd a lapokat rakni, megint szosz, megint lap..., es teteje is mindig szosz. Es osszesutod. Rengeteg olasz kajat keszitek, es valoban meg sose hallottam a teszta elofozeserol. Udv.
6/7 anonim válasza:
Nem kell megfőzni, a szószban megpárolódik,mire a sajt rásül a tetejére.
Én még sose főztem meg előre, és mindig nagyon finom.
7/7 anonim válasza:
Én se hallottam még, hogy elő kell főzni=) Én mindig csak rétegezem és kész, soha nem maradt kemény=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!