Ráragad a sütőpapírra a piskótám, mit tehetek ellene? Ti azután, hogy leszedtétek a sütőpapírról, hova teszitek a piskótát, hogy ne ragadjon tálcára/deszkára?
Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 11:59
1/5 anonim válasza:
én eleve nem sutopapíron sutom hanem vajazott lisztezett tepsiben. abba ha jól van kikenve nem ragad bele. Hulni pedig lisztezett v kekszdarás deszkára rakom
2/5 anonim válasza:
én a sütőpapíros tepsit, mmuffint, mindig jó vizes viledára teszem. pára keletkezik, és elengedi a tészta a papírt.
3/5 anonim válasza:
a gyümölcstortát pl vajazott tálra borítom, és a tortaformát takarom le vizesruhával. hagyom, hogy gőzölögjön, majd utána óvatosan leemelem.
a tepsis piskótát, a vizes megodás után a kenyérvágó farácsra borítom, azon hagyom kihűlni.
persze kiborítás után óvatosan lehúzom a papírt.
ha kihűlt ráteszek egy vajazott tálcát, és megfordítom. így a szép teteje megint felül lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
dobostorta lapokat akartam sütni, és totál odaragadtak, ezeket is inkább lisztes-vajas tepsin süssem? (minden mást azon szoktam)
2011. szept. 5. 12:11
5/5 anonim válasza:
Én selyempapíron sütöttem (az volt itthon, sütőpapír nem), nem ragadt rá. Ha kisült, akkor rácsra borítom, amit a grillezős mikróhoz adtak. Tuti erre a célra. Cellőzik, nem fülled be a süti, alul fölül átjárja a levegő, ki tud hülni.
Üdv!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!