Nem mostam ki a savanyú káposztát főzés előtt, így most túl sós lett az étel. Helyre tudom hozni valahogyan?
Van ötlete valakinek?
köszi
Székelykáposztát csináltam.
A krumplit kipróbálom,ha a szódabikarbóna nem segít.
Köszi!
Nem akarlak elkeseríteni, de tökéletes már nem lesz.
többször is jártam így, hogy nyersen nem éreztem sósnak a káposztát, készen pedig szörnyű volt.sok mindent kipróbáltam, krumplit,cukrot,szódabikarbónát,hagymát, de egyik sem volt az igazi.Talán az, ha egy szitán lecsöpögteted az egészet, csinálsz egy kis pörkölt alapot, aztán ráteszed a lecsöpögtetett kész káposztát, újra forralod egy kevés vízzel, aztán a lecsöpögtetett sós lével ízesíted amennyire kell.Remélem tudtam segíteni.
( a székelykáposztának nem árt ha többször fel van melegítve, a szódabikarbónát pedig csak a legvégső esetben használd, mert péppé fő a kajád)
Köszönöm mindenkinek!
Hát valóban nem segített a krumpli se,de már nem vacakoltam vele,a felét megettük úgy.Majd legközelebb kimosom,az biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!