Vér kiszedése a csirkemájból?
Figyelt kérdés
Kérlek ne hülyézzetek le, életemben először készítenék csirkemájat, baconbe tekerve szeretném elkészíteni. Felmerült a kérdés, hogy a vért hogyan tudom belőle "kiszedni"? Ki kell késsel piszkálgatni, vagy hagyjam benne vagy hogy csináljam? Köszönöm a segítséget! :)2017. dec. 1. 17:00
1/7 anonim válasza:
Klopfold ki! Hidd el, annál jobban semmi nem szedi ki belőle a vért! :D
2/7 A kérdező kommentje:
Nagy poén... tényleg ;)
2017. dec. 1. 17:11
4/7 anonim válasza:
Nem kell kiszedni. Csak arra kell figyelni, nehogy epe legyen rajta, mert az rohadt keserű, az egészet tönkreteszi.
5/7 anonim válasza:
Sose tűnt fel, hogy vér is van a májban.Na mindegy! Én úgy szoktam előkészíteni, hogy egy v alakú bemetszéssel kivágom azt a részt ahol az erek,meg az ilyen hájas hártya van. Megmosom és már süthetem is.
6/7 anonim válasza:
Ha nagyon aggódsz a vér miatt, miután megtisztítottad, dobd fél percre gyengén forrdogáló vízben, majd szűrd le alaposan. Vérnek nyoma sem lesz, csomagolhatod a baconba és sütheted is.
7/7 anonim válasza:
Figyu! Elarulok egy titkot. Nem kell max.-on hasznalni a gaztuzhelyet. Ha visszaveszel egy kicsit a hofpkbol, akkor meg a csirkemajat is megfogod tudni sutni. Csvard takarekra a tuzhely gombjat! Ennyi. Ugye, meg Neked is ment? >)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!