Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemájból lehet finom...

Csirkemájból lehet finom ételeket készíteni?! Ti miket és hogyan szoktatok?!

Figyelt kérdés
Koszii a segítséget!!!

2016. aug. 30. 16:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%

Rántva, hagymásan megsütve, pörköltszerűen elkészítve, baconba tekerve sütőben sütve, házi májpástétomnak... hirtelen ennyi jutott eszembe.

Ja és töltelékbe is.

2016. aug. 30. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/23 A kérdező kommentje:
Koszi az otleteket!!
2016. aug. 30. 16:31
 3/23 A kérdező kommentje:
A hagymásnak le tudod írni a receptjét?! Nagyon koszi elpre is!!:))
2016. aug. 30. 16:42
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Borsós, tejszínes ragut szoktam csinálni belőle. Lehet belőle tésztára szószt is csinálni.
2016. aug. 30. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/23 A kérdező kommentje:
Koszii!!!!!Hu, ez nagyon jól hangzik! Valamelyik nem mrg is fozom! Szoktal alá, hagymát pirîtani?!
2016. aug. 30. 16:51
 6/23 A kérdező kommentje:
Bocsi e.ïrtam: Azt akartamírni,h valamelyik nap meg is fozom
2016. aug. 30. 16:52
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

A májrizottó is nagyon finom :)

Baconnel, hagymaval megpiritod a majat. Kulon fazekban megparolsz borsot, repat kis kockakban. Meg egy fazekban fozol rizst. A vegen osszekevered es kesz. A majat egy kis chilivel es borssal szoktuk fuszerezni.

2016. aug. 30. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/23 A kérdező kommentje:
Elírtam /megkergult a tabletem, bocsi még1x/
2016. aug. 30. 16:53
 9/23 anonim ***** válasza:
90%
CSíkokra szelt hagymát olajon megfonnyasztok, rá a csíkokra vágott máj. Aztán megsütögetem, majd rá paprika, bors, pici őrült kömény, majoranna.
2016. aug. 30. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/23 anonim ***** válasza:
88%

Igen szoktam hagymát tenni alá, az jó a máj mellé. Hagymát megpirítom, mehet rá egy kicsi apróra vágott zöldpaprika, minimális paradicsom is, vagy egy kis paradicsompüré. Só, bor, pirospaprika, és borsó kell bele. Én beleteszem a szívet is ilyenkor apróra vágva, de ha nem szereted, nem muszáj. Amikor a borsó szinte megfőtt, bele kell forgatni májakat, átpirítani, és a végén tejszínnel behabarni (lehet tejföllel is). Gazdagítható gombával is.


Jó magában is rizzsel, krumplipürével, de ráteheted egy szelet natúr húsra is szósznak.

2016. aug. 30. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!