Csirkemájból lehet finom ételeket készíteni?! Ti miket és hogyan szoktatok?!
Májas rizottó még nem volt :)
Szoktam belőle májas péksütit is csinálni.
A májat hagymával lepirítom (nem kell teljesen), tejföllel összeturmixolom, hogy krémes legyen.
Bolti leveles tésztát kinyújtom, nagyobb kockákra szeletelem, az egyik felére teszek a májból, ráhajtom a másik felét, lenyomkodom, a tetejét bemetszem késsel, lekenem tojással, megszórom sajttal, és mehet a sütőbe, amíg megpirul.
Májkrokett : de, azért azt megjegyzem, hogy amiket kb fél óránként kérdezel, teljesen hétköznapi ételek, semmi különleges nincs bennük, úgy értve, hogy, ha főzöl, ne találkoztál volna már velük.
A múlt héten kiborítottál már néhány válaszolót, de lehet, hogy érthető is a kifogásuk ellened. Én akkor pártoltalak, de kérdem én is: valami rekodra "gyúrsz " kérdés és a rá adott válaszok tekintetében, vagy valami más vezérel ?
Talán nagyon magányos vagy? mert akkor nem ez az oldal ad megoldást. Előbb-utóbb kifújnak a válaszadók, mert a stílusodból pár nap alatt kiismernek.
Azért kitartást, ha ez téged megnyugtat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!