Fagyasztott, natúr gesztenyepürét hogy szoktátok ízesíteni?
Hogy mennyire hizlal, azt a csomagolasan megnezheted a feltuntetett szenhidratmennyiseg alapjan.
En nem szoktam hozza sem cukrot, sem edesitoszert rakni, esetleg cukrozott meggyet es tejszinhabot. A rum is jo otlet szerintem
Nem irja rajta,annyit ir,h natur gesztenyepüré,cukor és wgyéb adalékanyag nélkül
Amugy lehwt melegen is enni?
Ha nem irja rajta, akkor sajnos nem tudom, hogy mennyire hizlal, de ha nincs benne cukor, meg ilyesmi, akkor gondolom nagyon nem lehet artalmas.
Biztosan lehet melegen is enni, en eddig meg csak fagyott, hutohideg, es szobahomersekletu allapotaban fogyasztottam, de ha egy kicsi adagot beteszel a microba, es megkostolod, akkor el tudod donteni, hogy izlik-e
Ugye nem okoz szorulást?
Esetleg van hashajto hatasa?
- ha kiengedett, közönséges húsdarálón átdarálod, és mint a készen kapott gesztenye-pürét, csoki-öntettel, tejszín habot a tetejére, és oké
- összetöröd, lefőzött kávét, rum-aromát gyúrsz hozzá, kis golyókat formázol belőle, és kókusz-reszelékbe forgatod
- esetleg a golyócskák közepébe magozott (befőtt) meggyet is rakhatsz.
Az nem lehet,a másik natur gesztenyepüré meg 120kaloria volt. Ezt gondolom már nem kell átdarálni.
Nem eszem cukrozott dolgokat meg habot,kokuszt se,de azert köszönöm
Édesítőszerrel, kis rumaromával teheted hasonló ízűvé, mint a cukrozott társát.NEM fogyókúrás, bármennyire szeretnéd, még natúran sem. Sajnos hiába kérdezed meg ötödször is, nem tudunk jobbat ajánlani.
Kitartással, lemondással, önfegyelemmel, a kedvenc dolgok esetleges elhagyásával, de legalábbis nagyon mérséklésével lehet eredményes a fogyókúra.
Az imádott mogyoródat semmi sem fogja pótolni a fogyókúra alatt. Sem a gesztenyemassza, sem a szója, ahogy te gondolod, illetve innét vársz megerősítést, hogy majd valamelyiket lehet korlátlanul fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!