Fagyasztott gesztenyepürét adhatok 9 hónapos babámnak?
Figyelt kérdés
Vagy milyet lehet? Hogyan készítsem el?2011. márc. 3. 16:32
1/5 anonim válasza:
Natur gesztenyét adnék v. lehet pürét is az nem olyan drága.
csak ízesítetlen legyen.
picit engedd ki vágd fel 2x2 cm-es kockákra nagyjából úgy fagyazd vissza nem lesz etől baja
ha főzöl vele engedd ki és a végén dobd hozzá a burgonyához csirkéhez nagyon finom.
2/5 anonim válasza:
Én lereszelem és gyümölcshöz keverem úgy laktatóbb,a védőnéni ajánlotta.Natúr gesztenye masszát.
3/5 anonim válasza:
Persze adhatsz.
A kislányom nagyon szereti az alma, krumpli gesztenye hús párosítást.
4/5 anonim válasza:
olyat vegyél,amiben semmi nincs,csak gesztenye.Van olyan,amiben cukor,vanilia,rum aroma van,úgyhogy nézd meg az összetevőket.Csak natúrt vegyél.Én megfőztem a husit,rizst,és összeturmixoltam a gesztenyével
5/5 anonim válasza:
a sparban tudsz venni natúr gesztenyét, nagyon egészséges, és szeretik a babák! Gesztenye-krumpli-alma + husi, imádja a kisfiam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!