Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztott, natúr gesztenyepü...

Fagyasztott, natúr gesztenyepürét hogy szoktátok ízesíteni?

Figyelt kérdés
Elég,ha édesítőszerrel elkeverem és úgy eszem vagy tehetek bele joghurtot, rumot is? Hogy szokták enni?

2016. aug. 26. 10:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

[link]


Innen vettem a kalóriatartalmat. Tűzbe nem teszem a kezem érte, de vélhetően közel jár az igazsághoz, köztudomású, hogy a gesztenyét akár liszt helyett is lehet használni.

Az olajos magvak között a legkedvezőbb diéta szempontjából, de ez nem azt jelenti, hogy kifejezetten fogyókúrás cucc, csak azt, hogy még mindig jobban jársz vele, mint pl. a dióval, mogyoróval.

2016. aug. 26. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Az átdarálás csak akkor szükséges, ha azt a hagyományos gesztenye-pürét akarod, mert attól lesz belőle olyan sok-sok kis vékony csíkokból álló, laza halmaz.
2016. aug. 26. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Sehogy, max. tejszínhabot fújok rá vagy néha teszek rá csokireszeléket.
2016. aug. 26. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!