11 hónapos baba ehet gesztenyét? Arra a gesztenyére gondolok amit a tejszínhabra szoktunk reszelni amikor gesztenyepürét eszünk. A fagyasztott téglalapú gesztenyére gondolok.
én ilyen agyon cukrozott gesztenyemasszát nem adnék még 11 honaposnak.
van natur gesztenye puré is, amiben nincs cukor. fozelékekhez, levesekhez lehet keverni..vagy husokba toltelek gyanánt tenni..vagy almával elkeverni..stb.
ilyet adtam a fiamnak már 8 honapos korátol. nagyon szerette. most is szereti almával-kortével.
Én is vettem natur bio gesztenyemasszát, egy kis meggyel és csirkemellel keverve volt az első karácsonyi menüje a gyereknek:)
De arra tényleg figyelj milyet veszel, van amelyik csak hírből ismeri a gesztenyét és 80% cukor. Egyszer kell végigolvasni az összesnek az összetevőjét aztán majd úgyis meglátod, melyik felel meg és legközelebb már nem kell időt pocsékolni rá csak automatikusan bedobni.
Én Sparban láttam a legnagyobb felhozatalt belőle.
Natur bio gesztenye masszát lehet. Én sütőtökkel vagy krumplival adtam 4-5 hós korától.
Az izesitettet biztos nem adnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!