Fagyasztott ET készülök. Hétfőn voltam uh on de nincs tüsző érésem. Egy tüszőm ha lesz akkor kaphatok vissza 2 embriot?
Kedden megyek megint uh-ra....
Ha Akor sem lesz tüszőm akkor elmarad a beültetés?? És ha csak egy tüszőm lesz akkor hány embriot kaphatok vissza?
Anyira el vagyok keseredve hogy elfelejtettem megkérdezni a. Dokit ...
Nekem csak annyit mondott hogy legalább egy tüszőnek kell legyen hogy legyen mit megrepesztjen... Ebből gondolom hogy ha nem lesz akkor elmarad?? Amúgy nekem is 5napossan lett lefagyasztval az embrióim, a mensesem sajnos rendszertelen
Szeptember 28-an volt Et em , az sajnos nem sikerült és október 15-en meg is jött.... Mivel tudtunk előzőleg embriot lefagyasztani igy most abból kapok vissza ha minden jól alakulna.... :-S
Kedves Kérdező, én is így jártam, nem volt 1 érett tüsző sem, nem kaphattam vissza a fagyasztott embriómat.
Valóban minimum 1-nek kell lennie a hormonok miatt.
Ha már egy van, akkor több embriót is visszakaphatsz, ez nem függ össze.
Sok sikert kívánok !
Köszönöm a választ.
Ez sajnos nem jó jel akkor... Ezek szerint el fog maradni :-(
Azért még keddben bízok hátha valamint latni fog uh-on
Szia. Köszönöm az érdeklődést.
Sajnos nem. Így el is maradt most várom a mensesem es ha megjőn bemfolat kell szurnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!