Ilyen eredményre mit szóltok? Ciklus 13 nap, endometrium :9,5 mm tüsző legnagyobb 14mm. Pénteken lesz az inszem, csütörtökön kell beadni a repesztőt. Ez lesz a harmadik inszem.
A nyálkahártya kiváló, nekem 7,5 mm volt, épphogy megcsinálták az inszemet.
A 14 mm egy kicsit kevés, max. 17-18 lesz péntekre.
Ezek szerint a 16. ciklusnapon csinálják?
Nekem az inszem előtt 36 órával kellett beadni a tüszőrepesztőt.
(sikerült, 6 hónapos a kisfiam).
Rosszul írtam , ciklus 11 dik nap valóban de stimulálás 9 dík nap. Mivel a vérzés második napjától szurom a Puregont.
Tehát ha a stimulálást nézzük, akkor az inszem a 12 dik napon lesz. Ha a vérzés szerinti ciklust akkor a 14 nap.
Csak Nekem soha nem a 14 dik nap volt vagyis van ovulációm, mindig késői peteérésem van vagy volt. De! Vszínű nem
Nőtt sosem magától a tüsző ilyen szépen meg.... Sőt sztem volt hogy meg sem repedt. Nyilván a stimulálásteljesen más, nem szabad a normál ciklusból hasonlítani.
A repesztot en is úgy adom hogy még nem telik le pont a 36 óra az inszemig,hanem 28 óra kb. De a doki azt mondta nem baj mert inkább ott várakozzanak a katonák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!