Ciklus 12-dik nap endometrium 6,7 mm Bal ováriumban : 11mm,9mm es 8 mm tüsző Jobb ováriumban : 9mm tűszô Lehet ebbôl még valami?
Figyelt kérdés
Penteken inszeminaciòra keszulunk elvileg.2015. márc. 16. 16:36
1/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ezek a tüszők elég kicsik a 12. napon. Nekem a 11. napon a legnagyobb tüszőm 16mm-es volt, és arra is azt mondta a doki, hogy határeset. 4 nappal később volt az inszem., de sajnos nem sikerült. Azóta már belekezdtünk a következőbe. Sok sikert!
2/9 A kérdező kommentje:
Tudom ezért is vagyok elkeseredve. Most kaptam meg szerdáig "extra" adag szurit. Amúgy nekem késői ovum van (ha van,nem mindig) de általában 16-17 dik napon. Szóval meg szombaton megnőhet
2015. márc. 17. 07:51
3/9 A kérdező kommentje:
Péntekig ugy akartam írni
2015. márc. 17. 08:08
4/9 anonim válasza:
Akkor azért még van esély szerintem. Ha adnak neki még egy 'löketet' plusz adaggal, akkor szerintem még megnőhet péntekig. No nem huszonvalahány mm-re, de 16 mm már elfogadható lenne -szerintem. Bízz a sikerben! Egyébként én a '2. körrel' csütörtökön megyek majd a 12. napi UH-ra; kíváncsi vagyok, hogy mit 'produkálok' majd és melyik oldalon, mert nekem az egyik nem átjárható. Sok sikert!
5/9 A kérdező kommentje:
Ha hétfőn volt a legnagyobb 11mm akkor talán csütörtökre ha a nagykönyv szerint nap 2 mm nő, akkor lesz 17 mm. Hétfőtől szerdáig majdnem annyi szurit kell magamnak beadni mint máskor 5-6 naps alatt! Szóval hatnia kell! Neked megy a drukk!!!! Majd irj en is csütörtökön megyek vissza.
2015. márc. 17. 16:49
6/9 A kérdező kommentje:
Közben megvolt az inszem tegnap, csütörtökre 18 mm esre megnőtt a tüsző, be is adták a repesztőt, az endometrium pedig: 10 mm-re :-)
bizakodom.
2015. márc. 21. 13:17
7/9 anonim válasza:
Örülök, hogy végül sikerült! Nekem ma volt meg az inszem. Bizakodóak vagyunk, mert végül 6 tüszőm lett a "jó" oldalamon és most a párom eredménye is jó lett -az előzőnél nem volt jó a spermaszám. Szeretnénk, ha sikerülne, már csak azért is, mert ha ez most nem jön össze, akkor azt mondta a doki, hogy nem próbálkozunk tovább az inszemmel; lombikra térünk át... szeretnénk ezt 'megúszni'. Nekünk eddig sem adatott meg 'csak úgy' soha semmi; egyszer végre megjárna Nekünk is az 'egyszerűbb út'! Most hosszú két hét következik... Sok sikert Neked! Ha tudsz már valamit akkor írd meg! Én is írok majd.
8/9 A kérdező kommentje:
Megy a drukk neked tiszta szívből! Írok persze
2015. márc. 23. 17:51
9/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező, hogy alakultak végül a dolgaid? Sikerült az inszem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!