Most kezdem a harmadik lombikkezelést. Van valakinek tapasztalata és megosztaná velem?
Én a húst hagytam el mar 3 honapja.Én is valahogy ebben a lombikban most valahogy megmagyarázhatatlanul hiszek.Én is pozitivan állok hozzá és olyan kerdesekre amikre azelott nem tudtam a valaszt es ezaltal feszultseget okozott bennem,mostmar nem gondolok illetve nyitott vagyok.Ettol valahogy megkonnyebbültebb lettem.Remelem ez is fog segiteni.Szeretnek én is 4 ev utan pozitivat tesztelni :)
Mindenkeppen megirom,hogy mi a helyzet.Neked addig is nagyon kellemes babavárást kivanok :)) Éld meg minden pillanatát!!!
Szia,most vagyok a ET+8.Eddig minden a leheto legjobban ment,csak tegnapelott este elkezdett fajni a hasam.Egy kis megnyugtatással pozitiv gondolatokkal el tudtam terelni a figyelmem es tudtam aludni.Tegnap megint jott este de most mar erösen fajt igy venném kellett be 2 fajdalomcsillapitot.Attol tudtam aludni de lázam is volt szerintem es barnas ver jott ki.Nemsoka hivom a dokit :( sajnos itt tartunk
Ti jol vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!