Most kezdem a harmadik lombikkezelést. Van valakinek tapasztalata és megosztaná velem?
Figyelt kérdés
40 éves vagyok és sajnos tul vagyok 2 sikertelen lombikos kezelésen.Külföldön élek.Itt azt mondják nem kell pihennem és csináljam ugyanazt amit minden nap..kételkedem.Segitenétek???2015. máj. 14. 22:46
11/15 anonim válasza:
Nagyon sajnálom... :( Hogyan tovább...?! Annyira drukkoltam Neked!!! De tudod mit?! Drukkolok tovább!!! :)
12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy.Sajnos nem tudom hogyan tovabb (ebbol kifolyololag lázas vagyok mar 3 napja)ugy erzem egy Nagy valtozasnak kell jönnie hogy kibillentsen ebbol a helyzetbol?
Te hogy vagy?
2015. jún. 22. 10:22
13/15 anonim válasza:
Nem csinálnak semmit sem másképp, mint az előzőeknél?! Nekem mindig egy-egy kicsit változtatott a doki, bár az utolsónál a legtöbbet! És ez jött be nekünk... Persze szerencsénk is volt, sajnos(?) azon is sok múlik... Én köszönöm, nagyon jól vagyok, a Picik is rendben vannak, holnap végre újra láthatom Őket! :) Sosem gondoltam, de én is "elfeledtem" az utóbbi 4 év megpróbáltatásait... Kívánom, hogy Te is hamarosan így érezz!!! :)
14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,de sajnos Mivel én már 40 vagyok igy a feladás határán vagyok.Itt 3-4 beültetésnél többet nem csinálnak es nekem ez a 3. volt.örulok hogy ti jol vagytok!Élvezd a babavárást megérdemled :))
2015. jún. 24. 20:12
15/15 anonim válasza:
Nagyon kedves vagy, köszönöm... :) Akkor még egy 4. hátha beleférne... Van már gyermeked egyébként?! Gondolok Rád, és szurkolok, hogy ne add fel, és ennek legyen gyümölcse is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!