Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Fagyasztott lombik beültetésko...

Fagyasztott lombik beültetéskor az ovuláció táján szabad együtt lenni a pároddal, vagy ilyenkor csak óvszerrel megengedett? (Nehogy véletlenül pont most sikerüljön és emiatt legyenek hármas ikrek pl? )

Figyelt kérdés
Jövő hónapban lesz az első fagyasztott ciklusom, és kíváncsi vagyok, ilyenkor hogy zajlik ez. Persze tudom, hogy mennyire kicsi az esélye a spontán terhességnek pont az ilyen pároknál, de az orvosok általában minden kockázatot kerülni akarnak. Ezért szívesen hallanám a választ olyanoktól, akik már átestek ilyenen.

#szex #lombik #fagyasztott ciklus
2015. okt. 19. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lombikos vagyok,nekem ugyan nem volt ilyen tapasztalatom (fagyasztott embrió beültetése ) ,de az egyik ismerősöm járt úgy ,hogy a leszívás alkalmából,nem tudták leszívni az összes petesejtjét,hogy miért az okát nem tudom. Az orvos azt tanácsolta neki,hogy legyenek együtt,ezzel is növelve az esélyt. Sikerült is neki a baba. Azt persze nem lehet tudni,hogy a lombik,vagy az együttlét eredménye,de sikerült. Természetes ,hogy az esélye az ikerterhességnek is megvan. Azért kérdezz meg a dokidat is,mert problémák,és esetek között is vannak különbségek,én azért nem hinném,hogy ez miatt baj lehet. Sok sikert nektek!
2015. okt. 19. 22:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A férjem is azért örülne, ha együtt lehetnénk, mert akkor siker esetén nem lehetne soha 100%-osan tudni, melyik sikerült (még ha 99,99%-os eséllyel a beültetés lenne is a befutó), és így az illúzió megmaradna... :) De persze azt tesszük majd, amit az orvos tanácsol.
2015. okt. 20. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!