Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Amikor forró olajban kérgesíti...

Amikor forró olajban kérgesítik a húst, annak fehérnek kell lennie, vagy addig kell sütni amíg kezd odapirulni? Utána sütőben lefedve szeretném saját gőzében párolni.

Figyelt kérdés

#párolás #hús kérgesítés
2017. máj. 10. 00:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Bocsi 10-es... Akkoreztjólelcsesztemhűdeégapofám. :)

Most már komolyan érdekel az instrukciód. Nem is gondoltam volna, hogy más a teendő, ha egyben hagyom.

2017. máj. 11. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!