Pizzát sütöttem, saját magam készítette tésztából max hőfokon kb 15-20 percig, jól átsült de vmiért kemény lett a tészta, hogy kéne sütni?
Figyelt kérdés
2016. szept. 11. 22:20
2/8 anonim válasza:
Milyen sutoben sutotted? Hany fokon, milyen pizza?
Akkor lesz kemeny a pizza ha tul sokaig sul, vagy tul szaraz a teszta, altalanossagban.
3/8 anonim válasza:
Pizzának magas (300) hőfok kell, 8-10 perc.
Se az alap gáz, vagy elektromos sütő ezt nem tudja elérni. Egy cserép betéve a sütőbe segíthet, gyűjti, felerősíti a hőt.
4/8 anonim válasza:
15-20 perc nagyon sok neki. Vékony tésztával próbáld meg, és nem kell neki több 5-6 percnél. A feltétnek alapvetően nem kell "jól átsülni"
5/8 anonim válasza:
tegyél bele egy kanál olajat, az puhítja
6/8 anonim válasza:
Olaj kell bele tényleg, de a minél hosszabb kelesztés is nagyon jót tesz. Általában 20-30 percet írnak, de, ha egy órát keleszted, még finomabb lesz. És ne húzd ki vékonyra, akkor is kemény lehet.
És 20 percig nem szabd kinyitni a sütőt.
7/8 anonim válasza:
Na itt szinte mindenki mást ír, a pizzatészta is olyan, hogy mindenki másképp csinálja:) Mi a vastagabb "paplanos " tésztát szeretjük, azért írtam az előbbit. garantáltan nem kemény, de persze ízlés kérdése, hogy a vékonyabb, vagy a vastagabb tésztát kedveli valaki.
8/8 anonim válasza:
240 fokon kell neki 6 perc. Nemtudom te mennyin sutotted de a 15 20 nagyon durvan sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!