Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Saját készítésű gnocchi...

Saját készítésű gnocchi tésztát hogyan kell tárolni? Meddig lehet?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 4. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem szokták szárítani ez ugyan olyan mint a szilvásgombóc tésztája. Főtt burgonyás ezért nem tárolják
2016. ápr. 4. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
NEm igazán lehet tárolni, söt igazán csak akkor lesz jó, ha azonnal megfözöd, ahogy elkészíted a tésztát.
2016. ápr. 4. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
HA feltétlen tárolni akarod (mert frissen az igazi), akkor megformázva fagyaszd le és utána fagyosan tedd a forró vízbe.
2016. ápr. 4. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!