Házi készítésű nutellát kell dunsztolni? És ha igen, milyen módszerrel?
Száraz dunsztoláshoz szerintem nem lesz elég meleg, felforralni sem hiszem, hogy kellene.
Lehet hogy hülye kérdés, de igazából főzni sem nagyon szoktam eddig, nem hogy dunsztolni :)
Ha esetleg ez számít, itt a recept:
Kösz a receptet, elmentettem. :)
Hogy kell-e dunsztolni, arról ezt írja: "fejre fordítva vagy dunsztban hagyom kihűlni, így tovább áll el." Szerintem elég egyértelmű. Ha nem dunsztolod, és 1-2 hét alatt elfogyasztod, miközben hűtőben tárolod, valószínűleg nem lesz baja.
Köszi.
Igen, ezt én is értettem, csak azért kérdeztem, mert még sosem dunsztoltam semmit, így utána kellett olvasnom. Azt írták, hogy akkor hatékony a száraz dunsztolás, ha elég forró, amit az üvegbe töltünk (pl lekvárnál), de ez nem lehet túl forró, mondjuk egy frissen elkészült lekvárhoz képest.
ezért bizonytalanodtam el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!