Fasirt golyó bő olajban, serpenyőben kevés olajban, sütőben sütve melyik sütési modszerrel lesz a legfinomabb?
Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 14:07
1/4 anonim válasza:
Én ilyenben sütöm: [link]
Nagyon finom lesz, szaftja is lesz, és nem szárad ki. Nem kell a sütéshez olaj, semmi, csak berakod a golyókat a egy fémtálra, és be a sütőbe.
2/4 anonim válasza:
Mi hagyományosan szeretjük serpenyőben, bő zsírban kisütve, majd papírtörlőre szedve, ami felveszi a felesleges zsiradékot.
Kinek melyik módszer vált be, arra fogja mondani, hogy a legfinomabb:))
3/4 mustafa33 válasza:
Sokféleképen lehet, de disznózsírban a legjobb. teljesen más a zamata. (és a zsírban nem keletkeznek benzpirének mint az olajban a magas hőfoktól!)
4/4 anonim válasza:
Szerintem az íz a fűszerezéstől lesz jó, vagy nem jó.
Ez a szénné égetettre nem vonatkozik.
Persze a zsiradékot érdemes lecsepegtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!