Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan sűríted be a gulyás levét?

Hogyan sűríted be a gulyás levét?

Figyelt kérdés
Próbalkoztam reszelt krumplival,de nem sikerült lehet keveset tettem? Aztan lisztel,de úgy sem lett jó....
2017. máj. 8. 14:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
2. vagyok. Ha esetleg leirnád hogy te hogyan és miből főzöd, többet tudnánk segiteni. Mert ha csirke lábból, vagy csirka mellből, na annak nem igen fog besűrűsödni a leve.
2017. máj. 8. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 A kérdező kommentje:
Sertéshúsból készítem, hagyma,paprika,paradicsom és hús ezeket megsütöm felöntöm vízzel és bele rakom a zöldségeket. Mikor elöször készítettem olyan jó sürű lett az apróra vágott krumplitól,de másodszorra nem főtt szét a krumpli, viszont a hús már szétesőbe volt a sok főzéstől. Próbáltam a reszelt krumplis megoldást,de vagy keveset tettem bele vagy nemtudom,de nem lett sűrű. Legközelebb megpróbálom azt a megoldást amit írt az egyik válaszoló, hogy a pörkölt alapba bele teszek egy kevés krumplit és úgy sütöm meg. Köszi az eddigi válaszokat
2017. máj. 8. 15:21
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

Zsíron hagymát kell dinsztelni, rá a húst, és fehéredésig kevergetni. Rá pirospaprikát és felönteni kb. dupla annyi vízzel. Sót, borsot, kevés gyömbért bele. Ha a hús félpuha, akkor bele a zöldségek és a krumpli, amit nem kell szétfőzni. Ha a zöldség is megpuhult, akkor belefőzni a csipetkét.

De legjobb, ha marhahúsból főzöd.

2017. máj. 8. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

" a hús ezeket megsütöm".

A húst nem megsütni kell , hanem megfőzni.

Én rendes pörköltet szoktam főzni, meg volt már hogy egybe főztem és nem egyformán főtt meg. A pörköltöt lehet higabbra mint a normál pörkölt. Majd a többit külön felkészitem, és a pörkölt levét is bele teszem , a krumpli, a zöldség minden össze fő. Végén bele az egészet és kész.

2017. máj. 8. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

hat én még nem hallottam olyat, hogy a hust megsutik...

fehéredésig kell fozni, de nem sutni.. tul nagy lángon, tul hosszu lével fozod.

nem suritjuk be a gulyas a levét.... menzan ettem utoljara olyat, hogy teljesen vizszeru hig volt a lé, és uszkalt benne némi zoldseg meg hus..

2017. máj. 9. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim ***** válasza:

Sehogy! Sűrű lesz az magától, ha mindent jól csinálunk.

Reszelt krumpli meg liszt teljesen felesleges bele, csak rontottál rajta.

2017. máj. 11. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyszer anyósom a babgulyasba orsotesztat tett. Mire talalta megdagadt, olyan volt mint egy-egy meztelencsiga. Borzalom.

Aki fodros kockatesztat tesz bele, az milyen lesz? Egy repa, egy husi, egy lepedo? :D XDDDD

2018. jan. 17. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!