Gulyás ételhez tipp, trükk, hogy első osztályú legyen?
Főzőversenyhez kellene. Jó lenne idén helyezést elérni, mert a nyugdíjasokból álló csapat zsinórban legalább 2. éve elviszi az első helyet és idén szeretném a mi csapatunkkal megverni őket.
Amit díjazni fognak talán az íz, kinézet meg ilyenek. Egyébként bográcsban kell majd elkészíteni.
A babgulyás füstölt csülökkel az nyerő lehet, persze ha azt úgy főzik ahogy kell.
Én először meg főzöm a csülökpörköltet, ezt lehet kicsit bővebb lében főzni. Majd a tarkababot felteszem, minden féle fűszerrel, bors, kömény, babérlevél csipős paprika , jó piros paprika, kevés sűritett paradicsom, só, fokhagyma, hagyma, szóval mindent bele. De a pörkölt levét is hozzá teszem, és ebbe fő meg a leves. Amikor megfőtt össze teszem a pörkölttel. Valami fenséges finom és laktató magyaros kaja lesz . Csak esetleg arra kell vigyázni hogy ne valami borzasztó füstölt legyen a csülök. Mert ha túl füstölt akkor talán már nem olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!