Első gördeszkának mit érdemes venni (25-30K)?
Figyelt kérdés
ilyen talaj trükköket tolok még csak,meg patkról ollie meg ilyen alap dolgok.mit ajánlotok?2016. ápr. 20. 22:40
1/7 A kérdező kommentje:
meg hogy honnan érdemes rendelni?
2016. ápr. 20. 22:41
2/7 anonim válasza:
Garage Storeból Darkstar deszka tökéletes!!! :)
3/7 Beniy válasza:
Ha van rá 30 rugód, akkor - ha még találsz ezen az áron - egy Zero, Flip, Creature, vagy bármi ilyesmi komolyabb komplett tökéletes lesz. Azért érdemes ezeket, mert egy olcsóbb komplettől jelentősen komolyabb cuccok vannak rajtuk és jobb alapot tudnak szolgálni, ha később cserélgetsz rajta dolgokat.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,a darkstar deszkát nekem azt mondták ne vegyek ,de a agarage store-on ilyen blind meg ilyenek nem jók? Flip,Creature deszkákat nem találtam sehol ,viszont ezek közül esetleg valamelyik jó lehet?: [link]
2016. ápr. 22. 17:36
6/7 Beniy válasza:
Ha meg tudod fizetni, akkor tökéletesek, persze. :) A Blindok, illetve a többi cucc is teljesen rendben van, csak picit más a felszereltségük. Esetleg azt lenne érdemes eldönteni, hogy milyen méret lenne neked ideális.
7/7 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok kb és 41es lábméret ,ehhez melyik lenne az ideális?
2016. ápr. 24. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!