Hogy kell sütni a véres hurkát, hogy ne fakadjon ki, hanem jó ropogós legyen?
Figyelt kérdés
Kevés vizet szoktam alá rakni,lassú tűzön sütöm és kicsit megszurkálom,de akkor is szétdurran...2010. ápr. 15. 12:21
1/8 anonim válasza:
Szerintem próbáld egy kicsit jobban megszurkálni, hátha segít. Hmmm, de megkívántam... jó étvágyat hozzá! :)
2/8 anonim válasza:
Csak a kolbászt kell megszurkálni, a hurkát nem és annyi vizet kell hozzáönteni, hogy félg benne álljon a hurka.
3/8 anonim válasza:
Én a sütőbe teszem egy kerámia vagy üvegtálba, zsiradék nélkül, nem szurkálom és kb 150 °C-on légkeverésen sütöm, párszor megfordítom, ropogós és nem olajos és nem durran ki
4/8 anonim válasza:
utolsó előtti:vizet? akkor nem sütöd hanem főződ
5/8 anonim válasza:
víz és olaj nélkül, üvegtálban, grillsütőben. ropogós és nem durran ki
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
2010. ápr. 15. 23:01
7/8 anonim válasza:
a hurkát nem kell megszurkálni, szerintem ezért fakad neked ki.
8/8 doboszoli válasza:
Kend meg hideg zsírral, és hideg sütőbe tedd. Lassan kezdd sütni csk amikor áll alatta a zsír akkor kezdd a pirítását erősebb lángon. Szurkálni nem kell semmit, mert az értékes ízek kifolynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!