Hogyan lesz ropogós a csirkeszárny?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Hát a bőrét rajta kell hagyni!
Tedd bele őket tepsibe és alufóliát tegyél rá úgy hogy behajtogatod az alját, hogy a gőz ne tudjon kijönni alóla. 15 perc alatt megpuhulnak utána vedd le az alufóliát és magas hőfokon 180-220 Fokon süsd (de ne légkeveréssel! ha olyan a sütőd hanem a felső sütés legyen bekapcsolva) és forgasd mert ugye a felső része fog pirulni.
Ez egy jó recept pl.:
Mézet, olajat, fokhagymát(lereszelve), sót, pici chilit összekeversz egy tálkába.( Attól függ mennyi husihoz de mondjuk ilyen arányban méz 4 evőkanál, olaj 1 evőkanál, 4 gerezd fokhagyma, mokkáskanál só, késhegynyi chili). Ezzel bekened a csirkeszárnyakat. A tepsibe raksz alá egy picike vizet(csak hogy épp egy kicsi legyen a tepsi alján, meg egy picike olajat) és ahogy fent leírtam megsütöd. Istentelenül finom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!