Hogyan kell eltenni télire káposztasalátát, hogy ropogós maradjon és a színét is megtartsa?
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 11:51
1/2 anonim válasza:
szia! rendes savanyúságeltevő lébe, csak egy pici borként kell bele tenni, attól fehér és ropogós marad.
de nagyon óvatosan, mert elviheti az ízét, és olyan köhögtető lesz.én egy normál üveg tetejére /7,20-as/szívószál végét mártom a borkénporba, és azt keverem bele a levébe.
üdv.
üdv.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia köszi a válaszért és a segítségért
2010. okt. 7. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!