Káposztasalátát hogyan kell készíteni?
Figyelt kérdés
többféle elkészítési módot találtam neten, de engem leginkább az érdekel, amit éttermekben szoktak adni, mert az nagyon finom2010. jan. 5. 13:14
2/5 anonim válasza:
Nem járok étterembe,Én így készítem:
A finomra reszelt fehérkáposztát besózom.Salátalevet főzök cukor,víz,ecet,őrölt köménymagból, kevés napraforgóolajból.A káposztát kifacsarom,a kihült salátalevet ráöntöm,összekeverem,és legalább félnapi állni hagyom,megkevergetve,hogy összeérjen.
Sen az egész köménmagot nem szeretjük benne,sem az olviaolajat nem szeretiu a család.Nem teszk bele sem hagymát,sem sárgarépát,csak a káposztát.
3/5 anonim válasza:
akárhogy probálkozol olyan sose lesz mint az étteremben de ha hasonlot akarsz akkor répát ne hagyd ki és étterembe tesznek bele decot amitől nem barnul meg a káposzta és annak is van egy jellegzetes ize
4/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 6. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!