Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Káposztasalátát hogyan kell...

Káposztasalátát hogyan kell készíteni?

Figyelt kérdés
többféle elkészítési módot találtam neten, de engem leginkább az érdekel, amit éttermekben szoktak adni, mert az nagyon finom
2010. jan. 5. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
2010. jan. 5. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem járok étterembe,Én így készítem:

A finomra reszelt fehérkáposztát besózom.Salátalevet főzök cukor,víz,ecet,őrölt köménymagból, kevés napraforgóolajból.A káposztát kifacsarom,a kihült salátalevet ráöntöm,összekeverem,és legalább félnapi állni hagyom,megkevergetve,hogy összeérjen.

Sen az egész köménmagot nem szeretjük benne,sem az olviaolajat nem szeretiu a család.Nem teszk bele sem hagymát,sem sárgarépát,csak a káposztát.

2010. jan. 5. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
akárhogy probálkozol olyan sose lesz mint az étteremben de ha hasonlot akarsz akkor répát ne hagyd ki és étterembe tesznek bele decot amitől nem barnul meg a káposzta és annak is van egy jellegzetes ize
2010. jan. 6. 00:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 6. 09:23
 5/5 anonim válasza:
olyan lett mint az étteremben?
2010. nov. 3. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!