Hogyan kell igazán finom káposztasalátát készíteni?
Figyelt kérdés
Van egy közepes fej káposztám (1 kg körüli) és az ebéd mellé szeretnék belőle salátát varázsolni. Nem baj, hogy ebből sok lesz, gondolom eláll 1-2 napot :=)
Előre is köszönöm a segítséget!
2010. márc. 20. 10:45
1/4 anonim válasza:
Mondjuk én már egy nappal előtte meg szoktam csinálni, hogy a káposzta érjen.
A káposztát lereszeled és leforrázod.
Utána sima saláta alaplét készítesz ecetből, vízből, cukorból. Teszel bele őrölt kömény (vagy egészet) és bele a káposzta. És ezt kellene legalább 1 nappal előtt érlelni.
2/4 anonim válasza:
Én ugyanúgy csinálom,mint az uborkasalátát,és nem forrázom le.
Tehát hagyma karikára,káposzta nagyon vékonyra vágva, ecet, só, cukor, víz.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat! Nem baj, ha állnia kell, legfeljebb csak holnap esszük meg :=)
2010. márc. 20. 11:26
4/4 anonim válasza:
Szia!Én másképpen csinálom egy picit,annyi különbséggel,hogy Én nem forrázom le!Káposzta (felaprít lesóz-levet ereszt kinyomkodod),hagyma,ecet,víz,cukor,só (köményt is tehetsz bele Én nem szoktam,mert nem szeretem!)!Sokkal gyorsabb,mint forrázással!Az íze ugyanaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!