Hogyan kell túrós csuszát elkészíteni úgy, hogy a szalonna jó ropogós legyen?
Figyelt kérdés
Mi anyukámmal mindig megpirítottuk a szalonnát, de attól csak egy kicsit összébb ment, puha maradt. Viszont voltam barátnőméknél, akinek a nagyija csinált olyan finom túróscsuszát, hogy csak úgy ropogott a szalonna és sokkal finomabb is volt tőle az egész. Hogy kell ilyet csinálni? Valami olyasmi volt hogy sütni kellett. De meddig? És az összes hozzávalót? Lécci segítsetek! Előre is köszi, annak aki válaszol!2010. ápr. 23. 16:12
1/5 anonim válasza:
Csak tovább kell pirítani a szalonnát. Minél tovább, annál ropogósabb, mert jobban kisül a zsír belőle.
2/5 anonim válasza:
Egészen picire kockázd és csak a saját zsírjában süsd.Vigyázz ha már egy kicsit is kezd füstölni húzd félre egy egy pár másodpercet hűlni és süsd tovább.Ne felejtsd el,hogy a zsír annyira fel tud forrósodni,hogy miután leveszed a tűzről a saját levében is sül néhány percig,ugyhogy nehogy túlsüsd mert megég és kemény lesz.
3/5 anonim válasza:
en annyiba kijavittanam az elottem levo hozzaszolast hogy nem jo ha egeszen picire kockazod mert akkor mire szep ropogosra pirittod arra nem marad semmi.
4/5 anonim válasza:
Kehet, hogy így szoktad készíteni, én az Ínyes Mestertől tanultam és nagyon bevált: a szalonna zsírjára tedd a tejföl felét, amikor sistereg, tedd rá a tésztát leöblítés nélkül, majd a felforrósított tésztával keverd össze a túró felét, és süsd kis ideig. A maradék túrót és tejfölt tedd a kész tészta tetejére, és arra szórd a szalonnadarabkákat. Mennyei!
5/5 anonim válasza:
Azért nem lett ropogós a szalonna, mert nem pirítottátok elég ideig - esetleg nem volt elég magas a hőfok. A jól megsült szalonnakocka a negyedére esik össze, a többi zsírként kiolvad belőle, tehát ennek ismeretében vágd megfelelő méretű kockákra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!