Tegnap betettem a húst olajos-fűszeres pácban ma akarom elkészíteni, le kell mosni ami rátapadt? Vagy nem? főzzem és utána süssem?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 09:56
1/6 anonim válasza:
nem értem, minek mosnád le, az íze miatt tetted a pácba, most lemosnád róla?
ne mosd le, főzni sem kell, süsd meg, ahogy akarod és kész
2/6 anonim válasza:
nehogy lemosd róla. azonnal kezdd el sütni, vagy , ha panírozni akarod és nagyon csepegős, konyhai papírtörlőben megtapoghatod egy kicsit, hogy ne legyen annyira nedves.
3/6 anonim válasza:
az meg tényleg eszedbe ne jusson, hogy előbb főzni, utána sütni. a pác elvégezte dolgát, a rostokat puhította az ízeket bevitte, ettől kezdve felhasználható és finom lesz, akármilyen módon készíted.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2011. szept. 13. 10:10
5/6 anonim válasza:
Ez az első utad a konyhába? :)
6/6 anonim válasza:
nem kell, kicsit csepegtesd le és mehet a serpenyőbe( amibe természetesen már ne tegyél olajat) forró serpenyő, hiszen sütni fogod nem párolni, azt nem írtad milyen húsod van, a lényeg hogy ne süsd agyon mert olyan lesz mint a cipőtalp, süljön át, de belül maradjon szaftos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!