Hogy kell elkészíteni a bulgurt köretként? Csak vízben főzni, vagy előtte pirítani?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 10:23
2/5 anonim válasza:
ahogy a rizst, de én a vízbe szoktam tenni egy leveskockát.
3/5 anonim válasza:
Mi a rizshez is :)
Csak kicsit sárga lesz,, nem fehér, de fini :)
VAgy csak hagymát, amilyen kedvünk van :)
4/5 anonim válasza:
Ha számít még valamit: a bulgurt hagyományosan így készítik: megmosott bulgurra forrásban levő vizet öntenek, épp, hogy ellepje. Sózzák, és kb 5 percre lassú tűzre odateszik. Ezután lehúzzák a tűzről, és kb 15 perc alatt megszívja magát. Nem kell pirítani, nem igényel zsiradékot, mégis pergős lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindegyik választ,akkor kipróbálom így is,úgy is:-)
2011. jún. 22. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!