Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell elkészíteni a...

Hogy kell elkészíteni a bulgurt köretként? Csak vízben főzni, vagy előtte pirítani?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
ahogy rizst
2011. jún. 19. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
ahogy a rizst, de én a vízbe szoktam tenni egy leveskockát.
2011. jún. 19. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi a rizshez is :)

Csak kicsit sárga lesz,, nem fehér, de fini :)

VAgy csak hagymát, amilyen kedvünk van :)

2011. jún. 19. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha számít még valamit: a bulgurt hagyományosan így készítik: megmosott bulgurra forrásban levő vizet öntenek, épp, hogy ellepje. Sózzák, és kb 5 percre lassú tűzre odateszik. Ezután lehúzzák a tűzről, és kb 15 perc alatt megszívja magát. Nem kell pirítani, nem igényel zsiradékot, mégis pergős lesz.
2011. jún. 19. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindegyik választ,akkor kipróbálom így is,úgy is:-)
2011. jún. 22. 10:03

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!