Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nagyon jól átsült, füszerezett...

Nagyon jól átsült, füszerezett csirkecombot, hogy kell elkészíteni?

Figyelt kérdés

nekem sosem elég sült, olyan kívülről nagyon piros-sötét és belül is átsültet szeretnék.

hogyan fogjak hozzá, hány percig kell sütni, milyen fűszereket használjak, alá mi kell, szóval minden érdekelne


2011. aug. 17. 10:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Én mindenképp a sütőzacskót ajánlom figyelmedbe! Abba nem kell semmilyen plusz zsíradék, és tuti, hogy átsült, gusztusos husit fogsz kapni. Ha kezdő vagy, ajánlom még a Knorr Rafinéria Zöldfűszeres csirkesült ill. Foghagymás csirkesült csodáját, az valami fantasztikus. Befűszerezed az adott fűszerrel, beteszed a zacsiba, követed az utasítást a zacsin és 1 óra alatt kész is! S nem kell kavargatni, ott állni mellette, lehet közben sorozatot nézni:)A zacsiban összejön egy kis zaft, azzal a köretet is meglocsolhatod :)
2011. aug. 17. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
A besózott, fűszerezett csirkét zománcos tepsibe, bő zsírba rakd bele, önts rá kevés vizet és fóliával fedd be. Amikor megpuhult, a fóliát leszeded és attól kezdve a zsírral esetenként locsolgatva! piros-ropogósra tudod sütni.
2011. aug. 17. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Persze ezt a sütőben süsd!
2011. aug. 17. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

ha dupla combokat sütsz, a fűszerezés előtt éles hegyes késsel szúrd át pár helyen a csontig. a nyílásokba fokhagymagerezdet is tehetsz.

olvasztott zsírt önts egy tepsibe, mártsd bele a húst, hogy alul, felül zsíros legyen.

bőrével lefeleé kezdd sütni,egy kb fél deci víz társaságában, fóliázva.

kb 30 perc múlva fordítsd meg, akkorra már piros a bőre.

villával nyúlj alá, nehogy elszakadjon.

utána már csak kb 15 perc fólia nálkül, és sötét-piros ropogós lesz a bőre,a húsa pedig leválik a csontról, olyan szaftos és omlós.

2011. aug. 17. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
Sütőzacsira szavazok! Abba nem kell zsír...Elég az, ami a husiból kisül. Fűszerezésre só+bors+delikát+majoranna+foghanyma apróra vágva. Ha már fűszeresen eszünk legalább zsíros ne legyen.
2011. aug. 17. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

Igazad van!

Vagy ha mégis zsírban sütöd (amit mellesleg le lehet csorgatni róla), akkor viszont elég kevesebb fűszer, így talán kevésbé terheled a gyomrod!

2011. aug. 17. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

a csirkét nem kell kétujjnyi zsírban sütni, csak annyi legyen a tepsiben, hogy oda nem kapjon. és mindkét fele egy kicsit legyen bevonva az olvasztott zsírral.

mellesleg nem mindenki fogyózik, és a jó fűszerest zsírt

pl a férjem imádja kitunkolni a tepsiből.

2011. aug. 18. 06:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Sütés előtt pácold pár óráig.
2011. aug. 21. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a sütöben SOHA nem teszek alá semmilyen zsiradékot, a füszeres combokat a tepsibe rakva HIDEG sütöbe teszem. Igy mire bemelegszik, addigra enged annyi zsirt, amennyin megsül. Teljesen felesleges külön zsirozni, csak ront rajta és még nem is egészséges.
2011. aug. 21. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem fűszeres,foghagymás tejben áztatni,legkevesebb 2-3 órát(vagy ha fagyasztott abban engedem ki).Utána hideg sütőbe teszem,175 fokra,ha már elvált a csontjától felveszem 250 fokra és türelmesen kivárom míg megpirul,többször forgatom.Egy kevés zsírt teszek alá.
2011. aug. 26. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!