Hogy sussem a csirkecombot rantva hogy ne legyen veres?
Figyelt kérdés
jo hogy lassan2011. jún. 8. 10:05
1/14 anonim válasza:
Lassan, lefedve. Így át is párolódik.
2/14 anonim válasza:
Sütés előtt be kell áztatni legalább 5-10 percre hideg vizbe, aztán folyó víz alatt jól megmosni és kinyomkodni, akkor nem lesz véres.
Utána sózod stb.
3/14 anonim válasza:
Ismerősöm, úgy csinálja, hogy a csont mellett kinyitja a húst és úgy panírozza be, így azt mondja, h az íze is jó lesz, mert a csont benne van, de át is sül. Igaz így a forma rovására megy...
4/14 anonim válasza:
Nagyon lassú tűzön, és tedd rá a fedőt a serpenyőre.
5/14 anonim válasza:
Ne legyen véres,vagy nemaradjon nyers?Angolos.vagy olaszos
7/14 anonim válasza:
Én leszoktam venni a bőrét, kiveszem belőle a csontot és úgy panírozom.
10/14 anonim válasza:
Csirkecomb angolosan?Pál, ez nem volt humoros! Nem szabad véresnek maradnia, mert nemcsak hogy gusztustalan, de egészségtelen is.Csirke alsócombot kézbe veszed és ahol a legvastagabb késsel belevágsz a csonttal párhuzamosan kb 3 centit, sózod, állni hagyod, panírozod. a felsőcombot akár a klopfolóval is megütögetheted kissé. Lassú tűzön biztosan átsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!