Hogy készítsem el a sült csirkecombot, hogy pikáns legyen?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy ne legyen az a szokásos "sült csirke" íze.2009. nov. 9. 10:28
1/3 anonim válasza:
A sült csirkének sült csirke íze van, bármit csinálsz.
Én pl. így szoktam: elkeverek mustárt, egy kis kanál mézet és pár csepp citromlét. A sózott combokra kenem, olajozott tepsire rakom, egy kevés bort vagy sört öntök alá és fóliával lefedve puhára párolom. A végén leveszem a fóliát, megkenem olajjal és ropogásra sütöm.
Vagy: a tepsi aljára olajat teszek, A sózott, borsozott combokat ráfektetem. Teszek a tepsibe vastag karikára vágott citromot és narancsot, egy egész hagymát és egész csilipaprikát meg szemesborsot. Alá bor vagy sör. Nem fedem le, hanem gyakran forgatva sütöm meg.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik!Köszönöm!Ki fogom próbálni!:)
2009. nov. 9. 10:45
3/3 anonim válasza:
Mustár, méz, chilli paprika, bors. Ezzel bepácolod, majd megsütve nagyon finom. A mustárt ki is hagyhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!