Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy készítsem el a sült...

Hogy készítsem el a sült csirkecombot, hogy pikáns legyen?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy ne legyen az a szokásos "sült csirke" íze.
2009. nov. 9. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A sült csirkének sült csirke íze van, bármit csinálsz.

Én pl. így szoktam: elkeverek mustárt, egy kis kanál mézet és pár csepp citromlét. A sózott combokra kenem, olajozott tepsire rakom, egy kevés bort vagy sört öntök alá és fóliával lefedve puhára párolom. A végén leveszem a fóliát, megkenem olajjal és ropogásra sütöm.

Vagy: a tepsi aljára olajat teszek, A sózott, borsozott combokat ráfektetem. Teszek a tepsibe vastag karikára vágott citromot és narancsot, egy egész hagymát és egész csilipaprikát meg szemesborsot. Alá bor vagy sör. Nem fedem le, hanem gyakran forgatva sütöm meg.

2009. nov. 9. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik!Köszönöm!Ki fogom próbálni!:)
2009. nov. 9. 10:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Mustár, méz, chilli paprika, bors. Ezzel bepácolod, majd megsütve nagyon finom. A mustárt ki is hagyhatod.
2009. nov. 9. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!