Az alábbi receptet hogyan készítsem el nyárs NÉLKÜL? Van valami ötletetek?
2011. szept. 5. 14:44
2/18 anonim válasza:
Boros üveg:) sztem az a hőt is bírja :)
3/18 anonim válasza:
Kürtös kalácsot spec nyárson szokták sütni. Hááát, még az jut eszembe, hogy flaskára rátekerni, de félő, hogy az üveg nem bírná ki a sütési hőfokot. Papírhenger meg esetleg meggyulladhat...sütőbe nem tenném be.
4/18 anonim válasza:
De miért akarod otthon sütni? Egyáltalán nem drága és az tuti jó, ha kiszámolod, a sütő meg a mosogatás utána, meg az energiád és időd amit rááldozol, többen van, mint az a 400 Ft..
5/18 anonim válasza:
*kimaradt egy fél mondat:S tehát amit megveszel az tuti jó (ízre is, állagra is, nem ég oda, stb.)
6/18 anonim válasza:
Lehet kapni fémhengereket,amin a habroló tésztáját szokták sütni. De fából való söprűnyelet is fellehet vágni kisebb darabokra,és az is jó. Persze tisztára súrolva.
7/18 A kérdező kommentje:
Köszi.. azért szeretném kipróbálni, mert itt a közelben-falutól 2 irányba lévő 30-30 km-es távolságra sincs ilyen kalács, csak ha valamilyen ünnep van az adott városokban. :)
:) hmm és mit szóltak milyen lenne ha csak kiteríteném, és pl felkockázva ennénk :D Vagy ha ilyen hengerekben :D
2011. szept. 5. 15:01
8/18 anonim válasza:
a papírhenger nem gyullad meg, pláne mivel betekeri alufóliával....
9/18 anonim válasza:
Sztem a boros-sörös üveg bírja a hőt.
10/18 anonim válasza:
a vastagabb átmérőjű papírhenger befóliázva bírja. én már kipróbáltam, ismerősöm is így csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!