Nem akarom kirántani,és simán sütőben megsütni mert az már unalmas.
2008. nov. 15. 18:34
1/9 anonim válasza:
Pedig sütőben van egy szenzációs és egyszerű recept.
Beörzsölöd ízlés szerint sültcsirke,- grillcsirke-fűszerrel,vagy csak só bors, és fokhagyma pár gerezd,meglocsolod olivaolajjal(vagy kis zsiradék) majd az egészet leöntöd egy üveg jó minőségű sörrel!!
Így beteszed a sütőbe, és lefedetlenül addig sütöd, közepesesn magas lángon , amig a sör elpárolog. Addig megpuhu, és finom ropogós pirosra sül. Eszelősen fimom!
2008. nov. 15. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a gyors választ,ezt ki is próbálom :)
2008. nov. 15. 19:08
3/9 anonim válasza:
Veszel egy kilo durva sot,kiterited a tepsibe,a combokat rafekteted(nem kell semmi fuszert tenni rajuk),pont olyan izuek lesznek mint a kinti grillpartikon,finom ropogosak.
2008. nov. 15. 22:58
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 anonim válasza:
Majd ird meg legyszi, hogy a soros, az elso recept jo lett e?! Mert sorrel en meg nem hallottam, jot nevettem, megmondom oszinten, mert szerintem poen volt. De lehet hogy igaz, hiszen azert mert en nem hallottam meg, lehet. Ugyhogy ha kesz lesz a soros sult csirke, kivancsi vagyok hogy izlett!
2008. nov. 15. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
Fogsz egy csirkét, kitekered a nyakát, majd egy erős rántással leszakítod, majd tépőfogaiddal jóízűen szétmarcangolod a frissen "rántott" combot. Tök egyszerű nem? :D :D :D
2008. nov. 16. 00:07
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
Currys csirke rizzsel:
4 hagymát felszelsz karikára, olajon megsütöd, majd rárakod a csirkecombokat, mind két oldalukat fehéredésig sütöd, majd ételízesítővel, curryvel, borssal megszórod, 1 pohár vizet öntesssz rá, s addig főzöd míg a levét naggyábból elforta, sűrű mártás lesz alatta, s megpuhult. Kb 1 óra kis lángon lefedve. Köretnek rizst szoktam hozzá készíteni.
Hátlehet, hogy jót nevettél, de nálunk a sörös csirke a vendégek kedvence,és csirkeszárnnyal készítve még tutibb.
ajánlom neked is.
Egyébként bármilyen alkoholt lehet ételek ízesítésére használni az étel és alapanyag jellegétől függően.
De adok egy tanácsot:
üsd be a goggleba a sörös csirke szót ! :-)
2008. nov. 16. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
Pontosan. Például a malac húst is sörrel szoktam locsolni és nem csak én hanem nagyon sokan akik TUDNAK főzni és sütni. Ha te nevetni tudsz ezen akkor van még mit tanulnod a gasztronómia területén. Mielőtt kinevetsz másokat tanulj meg sütni és főzni, és utána osztogasd itt az észt. De ahogy elnézem nem csak sütni és főzni nem tudsz, de a helyesírásod is szánalmas.
2008. nov. 16. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Ma megcsináltam vacsorára a sörös csirkét,és mindenkinek nagyon ízlett.De ki fogom próbálni a többit is. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!