Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy sussem a csirkecombot...

Hogy sussem a csirkecombot rantva hogy ne legyen veres?

Figyelt kérdés
jo hogy lassan
2011. jún. 8. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

először is a doplacombot kettévágom. a húsokat én is legalább három helyen éles hegyes késsel csontig bemetszem

utána sózom, és rövid idő múlva panírozom.először hirtelen megkapatom a prézlit, majd mérsékelve gázt lassan fedő alatt sütöm tovább.

de a legbiztosabb kicsontozni, a csontokból lehet főzni egy jó alaplevet, valami tavaszi leveshez.borsó, karalábé, gomba stb.

2011. jún. 8. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2011. jún. 8. 12:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Magdi anyu!! a nem szócska nem tüntfel???
2011. jún. 8. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 A kérdező kommentje:
mi van???
2011. jún. 9. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!