Hogy sussem a csirkecombot rantva hogy ne legyen veres?
Figyelt kérdés
jo hogy lassan2011. jún. 8. 10:05
11/14 anonim válasza:
először is a doplacombot kettévágom. a húsokat én is legalább három helyen éles hegyes késsel csontig bemetszem
utána sózom, és rövid idő múlva panírozom.először hirtelen megkapatom a prézlit, majd mérsékelve gázt lassan fedő alatt sütöm tovább.
de a legbiztosabb kicsontozni, a csontokból lehet főzni egy jó alaplevet, valami tavaszi leveshez.borsó, karalábé, gomba stb.
12/14 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2011. jún. 8. 12:21
13/14 anonim válasza:
Magdi anyu!! a nem szócska nem tüntfel???
14/14 A kérdező kommentje:
mi van???
2011. jún. 9. 01:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!