Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sima sült csirkecombot mivel...

Sima sült csirkecombot mivel dobjam fel a vendégeknek?

Figyelt kérdés
Itthonra csak be szoktam fűszerezni, állni hagyom egy napig, amjd sütőben pirosra sütöm. EZ viszont így túl egyszerű lenne, mivel tehetném izgalmasabbá? Tölteni nem akarom, ezen kívl bármi érdekelne. KÖszi!
2011. febr. 15. 20:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Cézársaláta, persze hús nélkül. Főtt zöldségköret. Tejfölös-joghurtos(tetszés szerint) cékla.
2011. febr. 15. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Mi nagyon szeretjük gyümölcs szósszal, /birsalma szósz, ananász szósz/ vagy a nyáron elrakott chatny-val. Van nekem almás, és szilvás is, de nagyobb élelmiszer boltokban lehet kapni, feltéve, ha a vendégeid szeretik a különleges ízeket.
2011. febr. 15. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én gombát vagy apróra vágott csirkemájat szoktam rádobni, és azzal összepárolni. De csirkemájas gombás külön sült tölteléket is lehet mellé tálalni, az is nagyon finom szerintem.
2011. febr. 15. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
meg forro ,reszeltsajt a tetejere!
2011. febr. 15. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 A kérdező kommentje:

Jó ötletek, köszönöm! A gyümölcsös szószokat nem merem a vendégek elé rakni, mert elég konzervatívak e-téren. Tehát rántotthús krumplipürével, semmi más extra, a nagy kedvenc.

A gombás májas párolás ízlene nekik, de azt hogyan készítsem el? Már akkor rakjam a sütőbe a gombát és a májat, amikor berakom a combokat? Vagy később szórjam rá?

2011. febr. 15. 21:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám szokott tepsiben ilyet sütni: alulra bacon szalonna szeleteket fektet, arra az ízlés szerint megfűszerezett húst (kinek mi jön be rajta), tejszínnel meglocsolja és sajtot reszel a tetejére, majd sütőben megsüti. Isteni finom.
2011. febr. 15. 21:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 A kérdező kommentje:
Húúú ez az utolsó is isteni lehet!
2011. febr. 15. 21:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Teheted úgy is,hogy a tesit kizsírozod,rá a ráteszed a befűszerezett combokat, sok vöröshagymát karikázol rá, leöntöd házi tejföllel vagy főzőtejszínnel,lefedve puhára párolod,majd a fedőt levéve pirosra sütöd. Rizzsel vagy tört krumplival finom. A zsírtól és a tejszíntől finom szaftja lesz. Olajjal nem jó.
2011. febr. 15. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk ezt nagyon szeretik:

[link]

2011. febr. 15. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nagyon jók a receptek!
2011. febr. 15. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!