Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sima sült csirkecombot mivel...

Sima sült csirkecombot mivel dobjam fel a vendégeknek?

Figyelt kérdés
Itthonra csak be szoktam fűszerezni, állni hagyom egy napig, amjd sütőben pirosra sütöm. EZ viszont így túl egyszerű lenne, mivel tehetném izgalmasabbá? Tölteni nem akarom, ezen kívl bármi érdekelne. KÖszi!
2011. febr. 15. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

én a gombás májat úgy szoktam készíteni, hogy egy kis füstölt húsos szalonnát olvasztok serpenyőben. 1-2 közepes hagymát apróra vágok és megdinsztelem.pici vízzel megfőzöm a hagymát, hogy ne maradjon darabos. ráteszem a kockázott csirkemájat, jól átkeverem, fedő alatt párolom.

ha már nem jön vér belőle, hozzáadok 20-25 dkg szeletelt gombát és együtt párolom tovább.ekkor kell egy kicsit sózni.ha puha és zsírjára sült, egy-két evőkanál paradicsompürét is teszek hozzá.

majorannával fűszerezem. jó ki szaftos raguszerűnek kell lenniek.krumplikrokettet szoktam mellé adni.

ez önmagában főétel,mi vadászmájnak hívjuk, de a sült csirkecomb mellé is el tudom képzelni köretként.

2011. febr. 16. 05:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sörrel szoktam felönteni a csirkét! Nagyon szép lessz tőle a hús. A tölteléket, meg külön sütöm ki. 2 nagy kedvenc van:

*aszalt szilvát kimadozom és egy éjszakára a hűtőben hagyom állni sütőrummal, majd kisütöm másnap

*kb 40dkg csirkemály + 1 nagy fej hagyma + 1-2 áztatott zsömle + 2 tojás + sok petrezselyem

2011. febr. 16. 09:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. febr. 16. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!