Vegánok, ti a cappuccinóra a habot miből készítitek?
Miért ne kávézhatna egy vegán? Egyébként nem vagyok teljesen vegán, de tejet nem iszom.
Köszi, megpróbálom akkor a szójatejet.
Simán kávézhat egy vegán, elvégre a kávé növény s nem mindenki lát vele problémát, aki egészségtudatosan étkezik sem.
Viszont nem mindenki akar habot. Vagy megfelel neki a kókusztejszínhab, nem kell tejhabszerű valami. Bár a tejhabosító bizonyára a növényi tejeket is habosítja, legalább némelyiket. Bevallom, ehhez nem értek, viszont én se vagyok vegán, én sem iszom tejet, a napi sok kávémon nem igénylem, de azért szeretem a habot, de az tojásból van. Mivel kókusztejes zsírtejjel iszom a kávét, ami tojássárgáját tartalmaz. Nem tudom, a kérdező eszik-e tojást, de írta, hogy nem vegán. S nem mindenki szereti a tojástejet/zsírtejet, csak sokan.
Persze nem is ez volt a kérdés, csak a kifejezés tűnik számomra visszataszítónak.
A szójatejet habosítani akkor majd megpróbálom. A sima kókusztejet sem lehet amúgy? Csak mandulát, mogyorót, rizst próbáltam de nem lett valami fényes az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!