Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ti hogyan készítitek a juhtúró...

Ti hogyan készítitek a juhtúrós sztrapacskát, hogy ne essen szét?

Figyelt kérdés
Már millió receptet kipróbáltam, de szaggatásnál mindig egybeállnak a gombócok, vagy szétfolynak a vízben, és nem lesz ilyen galuska kinézetük, hanem inkább egy főzelékhez tudnám hasonlítani, mikor már a juhtúróval is összekeverem. Kanállal kell megenni. És már próbáltam több liszttel, több tojással, de mindig ilyen az eredmény.
2013. nov. 24. 00:08
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Akkor nem jó állagú a masszád.

Itt egy recept, ez alapján sikerülni fog. A masszához adott zsír miatt nem fog összeállni a kifőtt sztrapacska és ha a szűrés után a sütőben olvasztod rá a juhtúrót, akkor nem főzelékesedik meg a kavarástól.

[link]

2013. nov. 24. 01:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
pedig baromi egyszerű. én 6 db krumplihoz egy tojást, sót és annyi lisztet amennyit felvesz. hagyom állni, mert a krumpli folyamatosan ereszti a levet és így a massza folyamatosan lágyabb. ahogy 5 percenként adagolom a lisztet kb fél kilót vesz fel. utána pedig kiszaggatom. lehet az a baj hogy túlfőzöd.
2013. nov. 24. 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Forrásban levő vízbe előszőr 1 kanálnyit teszek és ha szétfolyik, akkor adok hozzá még kis lisztet, 1 tojást is szoktam hozzáadni a tésztájához. Ha kifőtt, akkor hideg vízben jól átmosom és utána dobom a szalonna kisütött zsírjára.
2013. nov. 24. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. nov. 24. 13:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!