Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen liszttel készítitek a...

Milyen liszttel készítitek a habarást?

Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fimomliszttel
2013. júl. 29. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Finomliszttel, csináltam már teljes kiörlésűvel, de nem ízlett.
2013. júl. 29. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. júl. 29. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
26%

Habarást - burgonya keményitővel

rántást finom lisztel : BL 55

2013. júl. 29. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Teljes kiőrlésű. Ugyanolyan, mint finomliszttel, csak egészségesebb.
2013. júl. 29. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 Michail Mendoza válasza:
Búzaliszttel.
2013. júl. 30. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

A habarást is lehet sima liszttel, akár vizes, akár tejes, akár tejfölös. nem kell cifrázni a lisztet.

a keményítőtől meg melegítve fura kocsonyás állaga lesz az ételnek.

2013. júl. 30. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
gyümölcsleves pl. nagyon finom rizsliszttel habarva
2013. júl. 31. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!