Milyen liszttel készítitek a habarást?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 17:22
2/8 anonim válasza:
Finomliszttel, csináltam már teljes kiörlésűvel, de nem ízlett.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. júl. 29. 17:36
4/8 anonim válasza:
Habarást - burgonya keményitővel
rántást finom lisztel : BL 55
5/8 anonim válasza:
Teljes kiőrlésű. Ugyanolyan, mint finomliszttel, csak egészségesebb.
7/8 anonim válasza:
A habarást is lehet sima liszttel, akár vizes, akár tejes, akár tejfölös. nem kell cifrázni a lisztet.
a keményítőtől meg melegítve fura kocsonyás állaga lesz az ételnek.
8/8 anonim válasza:
gyümölcsleves pl. nagyon finom rizsliszttel habarva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!