Sóskát és spenótot hogyan készítitek elő a fagyasztáshoz?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 16:50
1/2 anonim válasza:
Sóskát szoktam. Megtisztítom, nem vágim össze. Blansírozom és fagyasztom.
2/2 anonim válasza:
Ha levesnek/főzeléknek szeretnéd felhasználni, megmosni, összevágni, kicsi zsírban vagy olajban megdinsztelni /nagyon összeesik/, ha kihűlt dobozolni vagy zacskózni és mehet a fagyasztóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!