Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy készítitek a tarhonyáshusit?

Hogy készítitek a tarhonyáshusit?

Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 13:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Pörköltet csinálsz a húsból, egy másik edényben olajon megpiritod a tarhonyat, majd önts rá vizet, kicsit többet, mint ami ellepi, fűszerezd. Én delikattal szoktam. Mikor elfotte a levét,és majdnem puha, öntsd a pörköltbe, keverd össze, fedd le. . A pörköltön hagyj egy kicsit több levet. Hagyd állni egy kicsit, ha kell sózz utána.
2014. nov. 11. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Ahogyan előttem írták, plusz még krumplit is teszek bele.
2014. nov. 11. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Én nem külön szoktam főzni a tarhonyát, hanem a pörköltbe. Sokkal finomabb.
2014. nov. 11. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Elkészítem a pörköltet, tarhonyát megpirítom, majd amikor már majdnem megfőtt a hús, akkor hozzáadom a pirított tarhonyát és összefőzöm a pörköltet a tarhonyával, kb még 20 perc, míg a tarhonya is és a hús is megpuhul.
2014. nov. 11. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Elkészítem a pörköltet, bele a tarhonyát és készre főzöm.
2014. nov. 11. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:

A tarhonyát kis olajon pirítsd meg, és as pörköltbe főzd készre. Sokkal finomabb lesz.


Delikát, ilyesmi felesleges, mű dolog, és egyen ízt ad mindennek.


Inkább a pörköltbe tegyél friss paradicsomot, paprikát, és nem csak sót, borsot, hanem borókabogyót, fokhagymát is.

2014. nov. 11. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Apróra darabolt színhúsból pörköltet főzök nagyobb lére engedve, megpirítom a tarhonyát, apróra darabolom a krumplit. Amikor a hús már majdnem kész, belerakom a tarhonyát és a krumplit és készre főzöm.
2014. nov. 11. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2014. nov. 11. 23:49
 9/9 zolidobos ***** válasza:
Magam is a "bennefőtt" tarhonyát preferálom. Ha külön főzve kevered össze, az pörkölt tarhonyával...
2014. nov. 12. 07:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!