Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Segitseg! Tokfozelekben nem...

Segitseg! Tokfozelekben nem fott meg a tok! Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Eletem elso tokfozeleket keszitem fagyasztott gyalult tokbol. Nagyon pici vizzel engedtem fel, mikor felolvadt, kb 15 percig foztem, aztam beramtottam, adtam hozza 3 kanal tejfolt es fuszereztem. Megkostoltam es nem fott meg a tok.gyorsan visszatettem folni, de meg mindig nem joo, viszont mar ha visszateszem odafog egni mert kezdett leragadni. :( mit javasoltok ?
2016. márc. 19. 13:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A kedves valaszoloknak koszonom :) legkozelebb jobb lesz, meg nem vagyok egy konyha-tunder, de szerintem 12-13 evesen ha elkezdem az kesobb majd jo elonyt jelent. Az volt itt a baj hogy fagyasztott volt. Nem engedtem fel mert olvastam hogy van aki csak ugy megfagyva beleteszi es elkezdi kiolvasztani a gazon, es ugy konnyebb. De hat itt rontottam el, becsapott mert az amit megkostoltam pont jol volt megfolve, aztan mikor tobbet szedtem eszrevettem hogy nem. Nem akartam jobban felvizezni mert ugyebar nem levesnek keszult. Bar a csalad szerint nagyon finom volt, joleggondolom ezeket a fagyasztott dolgokat legkozelebb. :)
2016. márc. 27. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!